Let op! Man uit Paramaribo raakt rijbewijs kwijt door fout mede passagier – politie Suriname

Paramaribo Rijbewijs
Is de chauffeur verantwoordelijk voor de fouten van andere mensen in de auto? In Suriname wel. Deze chauffeur moest namelijk zijn rijbewijs inleveren.

[quads id=1]

Zijn medepassagier veroorzaakte een ongeluk op de Kwattaweg te Paramaribo door een hele onverantwoordelijke handeling. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Beschouw dit bericht tevens als een waarschuwing. Deel het ook met anderen zodat ze op de hoogte zijn. Is dit wel eerlijk?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Rijbewijs ingevorderd. De politie van het bureau Munder te Paramaribo heeft op donderdag 12 september het rijbewijs van de autobestuurder Robert D. ingevorderd.

Verkeer Paramaribo

De maatregel volgde na een verkeersongeval aan de Kwattaweg. Op dinsdag 10 september reed de autobestuurder samen met een mede inzittende over de Kwattaweg te Paramaribo en kwam in een file terecht.

[quads id=1]

Mede passagier

De mede inzittende, die wilde zien wat er aan de hand was, maakte het linkerportier van de auto open zonder uit te kijken of het verkeer dat toeliet.

Ziekenhuis Paramaribo

Een bromfietser die dezelfde richting opreed, kwam tegen het portier aan en viel van de bromfiets. De bromfietser liep daarbij vermoedelijk een beenfractuur op en is per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek, door de politie, ingevorderd omdat hij volgens de Rij Wet verantwoordelijk wordt gesteld voor de handeling gepleegd door de mede inzittende. ( Rij Wet artikel 20 lid 2 )

Bron:

Rijbewijs ingevorderd

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland