Kap partij te Flora Paramaribo – politie Suriname

broer Suriname
Een man die illegaal in ons land vertoeft is aangehouden door de politie. Hij zal het land uit worden gezet.

[quads id=1]

De man wordt ervan verdacht zijn huisgenoot te hebben gekapt. Dit gebeurde te Flora in Paramaribo. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Je bent al illegaal in het land, was het niet beter geweest om je rustig te houden?

[quads id=1]

Kap partij te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Ganesh brengt kamergenoot kap verwondingen toe en belandt in de cel. De 45-jarige Ganesh B. die illegaal in het land vertoeft is op zaterdag 14 september door de politie van bureau Flora aangehouden.

[quads id=1]

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een kappartij aan de Duisburglaan te Paramaribo tussen twee manspersonen. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer werd hij plotseling aangevallen door een manspersoon die zijn gezicht met een trui had bedekt.

Gezicht bedekt

Hij geraakte in een worsteling met de verdachte, waarbij de trui van het gezicht van zijn aanvaller viel. Bij die gelegenheid zag hij dat het om zijn kamergenoot Ganesh ging. Ondanks zijn verwondingen overrompelde het slachtoffer Ganesh, riep om hulp riep en hield Ganesh tegen de kamer te verlaten.

[quads id=1]

Eigenaar van het huis

De eigenaar van het huis kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en schakelde de politie in. De verdachte werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Tijdens de voorgeleiding bleek Ganesh illegaal in het land te vertoeven en ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

[quads id=1]

Wacht op uitzetting

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in vreemdelingen bewaring opgehouden, in afwachting op het proces tot uitzetting.
Het slachtoffer is medisch behandeld en vervolgens verwezen naar zijn huisarts. Het scherp voorwerp en de trui zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Bron:

https://www.politie.sr/ganesh-brengt-kamergenoot-kapverwondingen-toe-en-belandt-in-de-cel/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland