Familiedrama in Nederland – Neef van overleden man doodgestoken tijdens uitvaart in Haag

familiedrama Nederland
Wauw, er is al iemand dood in de familie en dan steek je ook nog zijn bloedeigen neef dood tijdens de uitvaart.

Zojuist een familiedrama tijdens een uitvaart in Nederland. Een zwager heeft daar een neef doodgestoken na een ruzie. Daarna vluchtte hij weg. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Mensen zijn echt wreed!

Familiedrama in Nederland

Algemeen dagblad Nederland schreef het volgende: Ruzie tijdens Turkse uitvaart: zwager steekt neef van overledene dood
Bij een steekpartij in de Kempstraat in het centrum van de Turks-islamitische stichting in Den Haag is vanochtend een man overleden. Een andere raakte zwaargewond. De dader vluchtte weg. Het zou volgens Tahsin Çetinkaya, de voorzitter van de stichting, gaan om een familiedrama.

Begrafenis ceremonie

Bij Islamitische stichting bij de Kempstraat. Waar bij steekpartij man is overleden. Volgens voorzitter Cetinkaya een familiedrama. Geen politiek motief. Het incident gebeurde op het plein voor de Turks-islamitische stichting in de wijk Transvaal tijdens een begrafenisceremonie. Volgens Tahsin Çetinkaya, voorzitter van de stichting en raadslid van Islam Democraten, heeft er een familiedrama afgespeeld. Tijdens de uitvaart werd de neef van de man die zou worden begraven doodgestoken, volgens Çetinkaya door een zwager uit de familie. De begrafenis is inmiddels stilgelegd.

Kale man rond de 50

Volgens de voorzitter, die alle betrokkenen persoonlijk kent, ging er een woordenwisseling voor de steekpartij aan vooraf. Çetinkaya benadrukt dat het niet zou gaan om een ruzie over politiek. Na de steekpartij vluchtte de dader te voet weg. De politie is nog op zoek naar een kale man van rond de vijftig jaar oud, die rennend wegvluchtte. Het zou gaan om een man van Turkse afkomst.

Mensen vielen flauw

De politie heeft de straat ruim afgezet en doet onderzoek. Buiten de afzetlinten heeft zich een menigte gevormd van buurtbewoners. Er zijn meerdere mensen die niet goed werden of flauw vielen.

Bron:

https://www.ad.nl/den-haag/ruzie-tijdens-turkse-uitvaart-zwager-steekt-neef-van-overledene-dood~a9ce49b1/