Vrouw aangereden tijdens achtervolging in Paramaribo – verdachte raakt gewond in zijn gezicht (video’s)

Paramaribo politie
Hier meer over het schietincident van gisteren in Paramaribo. Er is een vrouw aangereden door het voertuig van de verdachten.

[quads id=1]

De politie heeft meerdere keren op de auto geschoten. 1 van de verdachten is gewond geraakt in zijn gezicht doordat hij uit de auto viel. Lees meer hierover in het bericht. Lees ook waarom de politie hen op de hielen zat. Kijk naar de video’s ervan. De verdachten werden volgens sommige omstanders te hard aangepakt. Is dat zo? We wensen de aangereden vrouw veel beterschap toe.

[quads id=1]

Achtervolging in Paramaribo

Voertuig verdachten betrokken bij aanrijding. Het voertuig van de ‘vermoedelijke rovers’ die zondag door de politie zijn aangehouden, heeft een bejaarde vrouw aan de Abraham P.H. Samsonstraat aangereden. De vrouw is toen naar de afdeling Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis van Paramaribo gebracht. De redactie van DWT vermeent dat haar toestand vrij stabiel is.

Bewaker gekneveld achtergelaten

De politie zette een achtervolging in toen zij een voertuig zag dat zondagochtend vroeg betrokken was bij de beroving van een visbedrijf in Livorno. De bewaker van het bedrijf werd gekneveld achtergelaten. Het is vooralsnog onduidelijk wat de verdachten hebben meegenomen nadat zij zich toegang tot het bedrijf hadden verschaft.

[quads id=1]

Op het voertuig schieten

Tijdens de achtervolging was de politie genoodzaakt op het voertuig te schieten. De banden werden kapotgeschoten waardoor de verdachten hun vlucht niet konden voortzetten. Een van de verdachten kwam uit het voertuig te vallen waardoor hij verwondingen opliep in zijn gelaat.

Geen schotverwondingen

Het voertuig werd klemgereden waarna de twee verdachten werden gearresteerd en afgevoerd naar het bureau. De verdachten hebben geen schotverwondingen opgelopen. De politie onderzoekt de zaak verder.

[quads id=1]

Bekijk hier een video van de aanhouding:

Bekijk hier de video’s van Antoni Janki ervan:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/15/bejaarde-vrouw-niet-in-kritieke-toestand/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland