Vermiste Sunil is terecht- politie Suriname

politie Paramaribo

Het Korps Politie Suriname maakt hierbij bekent dat de vermiste JOSEPH, SUNIL ALIAS ‘SUNNY’ terecht is. Mvg. PR-KPS


Hierbij een bericht van vermissing. De 26 jarige Sunil vertrok drie weken geleden wegens gezondheidsredenen naar Paramaribo. Kort daarna was hij spoorloos. Bekijk onderstaand opsporingsbericht van de politie voor meer informatie omtrent zijn signalement. Deel het met een ieder zodat hij snel weer naar huis kan

[quads id=1]

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing
Telefoon: 404022

V E R M I S S I N G

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste :

—————————— JOSEPH, SUNIL ALIAS ‘SUNNY’ ——————————
geboren op 12 mei 1993 te Guyana en wonende aan de Suikerrietstraat pandnummer onbekend in het district Nickerie.

SIGNALEMENT:

[quads id=1]

politie Paramaribo

Geslacht:………………….mannelijk

Etniciteit :………………………gemengd (Hindoestaan-Inheems)

Gelaatskleur:………………….bruin

Lichaamsbouw:…………..slank

Geschatte lichaamslengte…1.65 m.

BIJZONDERE SIGNALEMENTEN: TATOEAGE VAN EEN STER ONDER HET RECHTER OOG EN TATOEAGE VAN EEN KOP VAN EEN STIER/KOP OP DE RECHTER BOVENARM.

[quads id=1]

JOSEPH, SUNIL ALIAS ‘SUNNY’, VOORNOEMD,
is ongeveer 03 weken terug (eind augustus) van Nickerie naar Paramaribo vertrokken om gezondheidsredenen. Volgens bekomen informatie is hij daags daarna naar de goudmijnen in het binnenland vertrokken voor werkzaamheden. Sindsdien is hij niet meer gezien en heeft hij niets van zich laten horen.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de politie van de afdeling recherche regio west op het telefoonnummer 231333 of de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]

Paramaribo, 16 september 2019
het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit

namens deze,
De inspecteur van politie,

(N. DJAMAD)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland