Mijn lieve broer 41-jarige Winston de Meza is overleden in Suriname – dankbetuiging (foto’s en video’s uitvaart)

overleden Suriname
Hierbij maakt zus Priscilla de Meza het overlijden bekend van haar geliefde broer Winston de Meza. Hij overleed in de leeftijd van 41 jaar. De familie bedankt tevens een ieder voor hun steun. Bekijk het bericht om de dankbetuiging te lezen. Kijk ook maar de overige foto’s en video’s van de swingende uitvaart

[quads id=1]

Wat is het toch een troost, als er mensen voor je zijn, want voor gemis, verdriet is eigenlijk geen termijn .

De leegte en het gemis zijn bij ons gebleven na het overlijden van onze zoon, broer

Winston Wendell de Meza.

Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de gevoelens van medeleven en voor de warme belangstelling die jullie getoond hebben .

Onze broer Winston de Meza uit Suriname is helaas overleden. Hij is op dinsdag 10 september 2019 begraven en wij willen bij deze een ieder bedanken voor hun hulp rondom zijn overlijden. Op welke wijze dan ook.

Namens zijn zus,
Priscilla de Meza

Bekijk hieronder de foto’s en video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland