Man overleden in het verkeer – Paramaribo

Opzoek Stieven Crook Hovenburg
En alweer is er een familie in zeer diepe rouw. De verkeersbarometer is weer gestegen. Een fietser heeft het leven gelaten in Paramaribo

[quads id=1]

Op de plek waar het gebeurde was er geen straatverlichting. Zal dat de oorzaak zijn van het ongeval? Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Sterkte. Wanneer gaat de barometer stoppen met stijgen?

[quads id=1]

Overleden Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Een 55-jarige fietser heeft zondagavond tegen acht uur het leven gelaten na een frontale aanrijding met een bromfietser aan de Djamoestraat in Clevia. Op de plek van het ongeval was geen straatverlichting.

[quads id=1]

Tegenligger

De redactie verneemt dat de bromfietser over de Djamoestraat reed in de richting van de Anton Dragtenweg, terwijl de fietser in de tegenovergestelde richting reed. De bromfietser kwam waarschijnlijk terecht op de rijhelft van de fietser, met de botsing als gevolg.

[quads id=1]

53-ste

Een arts bevestigde de dood van de fietser. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen. De bromfietser heeft geen noemenswaardig letsel opgelopen. De zaak is in onderzoek bij de politie van Geyersvlijt te Paramaribo. De fietser is het 53ste verkeersslachtoffer van 2019.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/16/fietser-laat-leven-in-het-verkeer/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland