Kenneth Kasmo overleden na aanrijding met 19-jarige bromfietser in Paramaribo – politie Suriname

overleden Paramaribo
Hierbij het officiële politie bericht omtrent het dodelijk ongeval in Paramaribo.

[quads id=1]

Kenneth Kasmo verloor het leven nadat hij werd aangereden door een bromfietser. Lees het bericht om te weten wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Aanrijding Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: De 55-jarige fietser Kenneth Kasmo is op zondagavond 15 september overleden na te zijn aangereden door bromfietser. Deze aanrijding vond plaats in de Djamoestraat te Paramaribo.

[quads id=1]

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg een telefonische melding van een aanrijding in de Djamoestraat tussen een fietser en een bromfietser en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Daar aangekomen werd de bromfietser aangetroffen en op het wegdek lag de fietser die niet aanspreekbaar was. Onderzoek wees uit dat de bromfietser reed over de Djamoestraat komende vanuit de Guavestraat gaande richting de Lemmetjestraat. De fietser reed in tegenovergestelde richting. Ter hoogte van pand nummer 22 kwam de bromfietser, door tot nog toe onbekende redenen, op de rijhelft van de fietser met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend team dat de fietser geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast. Het ontzielde lichaam van de heer Kenneth, Kasmo is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

[quads id=1]

De 19-jarige bromfietsbestuurder Richwan T. is ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij na verhoor heen gezonden. Zijn voertuig is voor herkeuring in beslag genomen.

De politie van het bureau Geyersvlijt is belast met het onderzoek van deze aanrijding met dodelijk afloop.

Bron:

Fietser overleden na aanrijding

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland