Echtpaar Mangre – Gopie uit Paramaribo 50 jaar getrouwd (foto’s en video)

getrouwd Paramaribo
Geen 50 dagen, geen 50 maanden maar 50 jaar getrouwd. Een geweldige mijlpaal voor dit succesvolle echtpaar uit Paramaribo.

[quads id=1]

1 van hun succesvolle kinderen, Meta Mangre, is een bekende uit Suriname, zij is docent op een VOSschool en ook de nieuwe voorzitter van de BVL en het ALS. Bekijk het bericht om meer over het gezin te lezen. En bekijk de mooie foto’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Gouden bruiloft t.n.v het echtpaar Mangre-Gopie.

Op vrijdag 13 september jl. herdacht het echtpaar Mangre-Gopie het feit, dat zij reeds vijftig jaar in de echt zijn verbonden. Het echtpaar belijdt het Hindu geloof en samen hebben zij drie dochters en twee zonen. Allen zijn wat geworden in de maatschappij. Meta Mangre is een bekende, zij is docent op een VOSschool, tevens de nieuwe voorzitter van de BVL en het ALS.

[quads id=1]

Orde van de gele ster

Dhr. Mangre, Kewalsing was cipier en tot zijn pensionering toe heeft hij gewerkt in de functie van hoofdofficier. Als hobbies heeft hij dammen, troefcall spelen en voetballen. Hij heeft vele trofeeën behaald tijdens de podomisiespelen tussen de verschillende ministeries. Verder is hij lid van een mandir en als bewezen diensten werd hij vier jaar geleden voorgedragen door de tempelleden voor de decoratie en is hij gedecoreerd in de Ere Orde van de Gele Ster.

[quads id=1]

In het onderwijs

Mw. Mangre-Gopie, Kamlawatie heeft haar krachten tot haar pensionering toe gegeven aan het onderwijs (40 dienstjaar).
Als hobbies heeft zij koken, dammen en toefcall spelen.
Het echtpaar heeft met heel veel liefde zorggedragen aan de opvoeding van hun kinderen, zij waren streng, maar dit heeft geleid tot wat de kinderen nu zijn geworden in de maatschappij. Door verdraagzaamheid, respekt naar elkaar toe en vooral de kracht van de Almachtige hebben zij deze mijlpaal bereikt.
[quads id=1]

President

Namens de president van de Republiek Suriname en de firstlady, mocht het echtpaar uit handen van adjunct-districtssecretaris Sharon Panka, die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Foto’s en video

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland