Moeder uit Paramaribo doet aangifte tegen bloedeigen dochter – politie Suriname

politie Paramaribo
Madia uit Paramaribo, heb je geen respect voor je moeder? Dus je woont al bij je moeder met je kinderen en dan doe je haar moeder dit aan?

[quads id=1]

Het is wel erg met sommige kinderen in Suriname. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. En wie moet er nu voor de kinderen zorgen, terwijl zij achter de tralies zit? Haar moeder?

[quads id=1]

Dochter uit Paramaribo

Dochter ingesloten voor bedreiging moeder. De 26-jarige Madia P. is op zaterdag 7 september door de politie van het bureau Geyersvlijt te Paramaribo aangehouden voor bedreiging en belaging van haar moeder.

Bij de politie

[quads id=1]

De jonge vrouw die samen met haar twee kinderen bij haar moeder inwoont, heeft er een gewoonte van gemaakt de moeder uit te schelden en te bedreigen. De moeder die moe werd van het gebeurde, deed aangifte bij de politie.

Ze is opgesloten

Madia is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de belager ingesloten.

Bron:

Dochter ingesloten voor bedreiging moeder

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland