Man raakt gewond in gezicht – Schietpartij hoek Kwattaweg en Van Idsingastraat Paramaribo (video’s)

Paramaribo politie
Een heftige gebeurtenis vanmiddag in Paramaribo. Rond een uur of 12 heeft er een schietpartij plaatsgevonden op de hoek van de Kwattaweg en Van Idsingastraat.

[quads id=1]

Op klaarlichte dag is er geschoten op verdachten. 1 van ze zou in zijn gezicht gewond zijn geraakt. (eerder werd gedacht dat hij in zijn gezicht was geraakt door een kogel) Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de indrukwekkende video’s

[quads id=1]

Schietpartij te Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Politieagenten hebben zondag twee vermoedelijke rovers aangehouden. Het is net drie over twaalf ‘s middags wanneer er vijf tot zes schoten klinken. Op de hoek van de Kwattaweg en Van Idsingastraat staan prowagens en zwaarbewapende politieagenten rondom een zwart gelakte wagen die brandstof lekt. Op het trottoir van het Shell-pompstation staat een zwarte Toyota Hi-lux en op het hete asfalt liggen twee vermoedelijke misdadigers.

[quads id=1]

Politieagenten

Paramaribo politie

Zwaarbewapende politieagenten hebben de klopjacht op deze mannen met vuurwapengeweld beëindigd. Volgens omstanders al vanaf De Boerbuiten. De auto lekt zwaar benzine alhoewel er in het voertuig zelf geen kogelinslagen te zien zijn. Na kort en krachtig optreden van speciale politie-eenheden komt er een extra patrouillewagen en een van de mannen – waarvan het bebaarde gezicht nu zichtbaar wordt- blijkt een wond in het gezicht te hebben opgelopen.

Harde hand

schietpartij Paramaribo

Juist hij wordt met harde hand in een laadbak gegooid, waarna hij lawaai begint te maken. De agenten roepen hem tot orde, hij moet ook een stevige body slam incasseren, zodat hij rustig in de bak gaat liggen. “W’o kir’ a man so yere”, schreeuwt een jonge omstander. Een oudere man antwoordt scherp: “te den ben kon roof en kir’ yu m’ma yu b’o tak’ trafasi”… waarna hij bijval krijgt van omstanders.

[quads id=1]

Applaus

Er valt zelfs een soort goedkeurend applaus hier en daar dat de politie de vermeende misdadigers zo snel heeft kunnen aanhouden. De andere verdachte een jongere man -niet gewond- werd geboeid in een andere prowagen afgevoerd. De politie wilde op dat moment geen verklaring geven waar het om ging en wat het duo op zijn kerfstok heeft.

Bekijk hier de video’s van Antoni Janki ervan:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/15/politiekogels-brengen-vermoedelijke-rovers-tot-staan/

Geschreven door Tascha Samuel
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland