Vrouw in ziekenhuis Paramaribo overleden na hit en run – politie Suriname zoekt getuigen

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

Voel je niets als je iemand aanrijdt??? Of heeft de bestuurder het wel gevoeld en besloot hij toch door te rijden.

[quads id=1]

Een vreselijk bericht: Een vrouw is aangereden en voor dood achtergelaten. Ze is in het ziekenhuis te Paramaribo overleden. Deel het officiële politiebericht want de politie is opzoek naar de chauffeur. Misschien heeft hij niets in de gaten gehad en kan hij zich alsnog aanmelden.

[quads id=1]

Aangereden vrouw sterft in het ziekenhuis

14 September 2019 by Public Relations in Politieberichten – No Comments

De 62-jarige voetganger mevrouw Perkashwatie, Gangadien is op donderdagavond 12 september aangereden in de Damboengtonweg in het politie ressort Jarikaba te Saramacca.

[quads id=1]

Op de plaats van de aanrijding trof de politie van Jarikaba het slachtoffer aan die onder andere een hoofdverwonding had. Het slachtoffer bleek mevrouw Perkashwatie, Gangadien te zijn. Zij is per ontboden ambulance naar het Academisch Ziekenhuis overgebracht, alwaar zij in de vroege ochtend van vrijdag 13 september overleden is.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat mevrouw Gangadien hoogstwaarschijnlijk de weg overstak toen zij werd aangereden. Het vermoeden bestaat dat zij is aangereden door een blauw gelakte dubbel cabine pick up. De bestuurder is na de aanrijding door gereden en heeft zich niet gemeld bij de politie.

[quads id=1]

Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze aanrijding wordt gevraagd in contact te treden met de politie van het politie bureau Jarikaba op de telefoonnummers 324002/328080 de politie command center op het telefoonnummer 115 of het dichtsbijzijnde politie bureau.

Bron Politie