Let op – Boeven gebruiken vermoedelijk gekopieerde sleutel en beroven bejaarde vrouw in Paramaribo

vrouw Paramaribo
Een bejaarde vrouw uit Paramaribo kreeg de schrik van haar leven toen ze in haar huis werd overvallen door gewapende mannen. Ze hebben haar gekneveld achtergelaten en gingen er zelfs met haar auto vandoor.

[quads id=1]

Het lijkt er op dat de boeven een gekopieerde sleutel hebben gebruikt om in haar huis te komen. Laat het bericht meteen een waarschuwing zijn. Lees het en deel het met anderen. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

Vrouw uit Paramaribo

[quads id=1]

Vrouw beroofd en gekneveld achtergelaten. Een 73 jarige vrouw werd in de nacht van donderdag op vrijdag in haar woning overvallen, beroofd en gekneveld achtergelaten. De beroving vond plaats in het politie verzorgingsgebied Flora.

[quads id=1]

Onbekende mannen

Volgens de politie van Paramaribo werd de vrouw door onbekende mannen overvallen waarvan een gewapend was met een mes. Er werden waardevolle spullen van het slachtoffer buitgemaakt en de mannen vertrokken met een voertuig van het slachtoffer. Volgens de politie is het voertuig nog niet achterhaald.

[quads id=1]

Gekopieerde sleutel

De bejaarde vrouw die gekneveld werd achtergelaten riep om hulp waarna gealarmeerde buren de politie inschakelden. Er waren geen sporen van inbraak aan de woning. Het vermoeden bestaat dat er gebruik is gemaakt van een gekopieerde sleutel om de woning te betreden. De politie van Flora heeft de zaak in onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/13/vrouw-beroofd-en-gekneveld-achtergelaten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland