U kunt vandaag in Amsterdam afscheid nemen van onze muzikale Jay-Ronne Grootfaam (video)

overleden Amsterdam
‘Je neefje is neergestoken in Amsterdam. Ze reanimeren hem’. En toen kwam het volgende bericht: ‘Je neefje is overleden’.

De families Grootfaam, Muntslag en Kuijpers maken hierbij de uitvaart bekend van hun 18-jarige lieve en zeer muzikale zoon, broer, neef en vriend Jay-Ronne. De singineti is VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk tevens de rest van de uitgebreide condoleance met video.

[quads id=1]

Jay-Ronne Grootfaam

27-10-2000 – 04-09-2019

Die avond stuurde mijn zoon mij een bericht. Mijn neefje was neergestoken in Amsterdam hij werd gereanimeerd. De ochtend daarna hoorde ik dat hij was overleden. Sinds het nieuws voel ik me misselijk en ik hoopte op een goede afloop. Helaas mocht het niet zo zijn.

Jay-Ronne, de oudste zoon van mijn nicht, zou volgende maand 19 jaar zijn geworden. Ik ben gewoon sprakeloos. Jay-Ronne was een jaar of 4 toen ik hem leerde kennen. Hij was een mooie jongen met kuiltjes in zijn wangen en hij had prachtige ogen die altijd straalden. Hij is vaak met me op stap geweest en hij was altijd bescheiden en lief. Hij zei niet veel maar als hij eenmaal begon te babbelen dan hield hij niet op.

Ik zie hem nog zo naar me lachen want dat deed hij altijd als ik hem zag. Lachen, net als zijn moeder. Ik ben als een moeder voor alle kinderen en ook al worden al “mijn” kinderen groot, gaan ze hun eigen weg en zie ik ze niet dagelijks (meer), de liefde en de band blijft. Ook die met Jay-Ronne.

Rust in vrede, lieverd. You are gone too soon.

Jurney, Steven, Jay-Mairoh, Levi-Jay, Gianni, Don-Charro, Jureny, familie en vrienden, ontzettend veel sterkte met dit verlies.
It hurts like a mf
💔

~ Simone ~

[quads id=1]

Overleden

Jay-Ronne Steven Grootfaam

Geboren Amsterdam 27-10-2000
Overleden Amsterdam 4-9-2019

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen van Jay-Ronne op vrijdag 13 september 2019 van 16.30 tot 18.00 uur in het uitvaartcentrum Zuid, Fred Roeskestraat 91 te Amsterdam.

Aansluitend zal om 20.00 uur de singi neti plaatsvinden in de aula van Boeninhuis, Barbusselaan 114 te Amsterdam.

De plechtigheid voorafgaand aan de begrafenis zal plaatsvinden op zaterdag 14 september 2019 om 12.30 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan, Kruislaan 126 te Amsterdam.

Namens de nabestaanden:
Jurney Muntslag
Jay-Mairoh, Levi-Jay-Giannni, Don-Charro, en Jureny-June
Steven Grootfaam en Sabrina Critchlow
Layla Kuijpers
Familie Grootfaam
Familie Muntslag

[quads id=1]

Video:

overleden Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland