Broer schiet bloedeigen broer neer te Paramaribo

politie Paramaribo
Een heftige familie gebeurtenis tussen vader en broers in Paramaribo. De ruzie is helemaal uit de hand gelopen: Broer heeft zijn bloedeigen broer neergeschoten

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd. Vreselijk voor die vader. Heeft hij echt niet gezien dat zijn ene zoon op de andere zoon heeft geschoten? Of probeert hij hem ondanks alles nog te beschermen? Vaderliefde of angst?

Familie in Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende hierover: Man beschoten door broer. Een man is deze week in Paramaribo beschoten door een van zijn broers. Er is een schot op hem gelost met als gevolg dat hij een verwonding opliep en medisch moest worden behandeld.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

De schutter is intussen aangehouden. Het slachtoffer verklaarde dat hij samen met zijn vader en twee andere mannen reed over de Drambrandersgracht in Paramaribo. Nabij de Johan Adolf Pengelstraat werd zijn auto klemgereden door een zwarte wagen. Het slachtoffer stapte uit zijn auto en zag zijn twee broers, D en U, in het zwarte voertuig zitten. D greep naar de vader die nog in de auto zat en trok hem naar buiten.

[quads id=1]

Zwarte wagen

Hij bracht de man naar de zwarte wagen om hem daarin te duwen. De aangever wilde zijn vader helpen, maar werd aangevallen door U. Terwijl zij in een handgemeen waren geraakt, gelukte het hem om zijn broer U naar de grond te slaan.

Hij zag D naar hem toelopen en een vuistvuurwapen uit zijn tas tevoorschijn halen. D schoot met het wapen op het slachtoffer dat werd geraakt. Het slachtoffer viel op de grond. Hij verklaarde bij de politie dat hij geen aanleiding heeft gegeven aan zijn broer om hem te verwonden. D zou zich nadien bij de politie te Paramaribo hebben aangemeld en is aangehouden voor poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling.

[quads id=1]

Niets gezien?

D geeft toe dat hij de schutter is, maar het wapen is niet van hem. De vader van het slachtoffer heeft verklaard dat hij een schot hoorde afgaan, maar heeft niet gezien wie geschoten heeft en waarmee dat is gebeurd. Hij bevestigde de verklaring van het slachtoffer dat de auto waarin hij zat, werd klemgereden

Gerelateerde berichten:

Broer schoot bloedeigen broer door het hoofd na feestje te Flora Paramaribo

Politie ambtenaar schoot zijn bloedeigen broer door zijn hoofd te Paramaribo ~ Suriname

Zus te Flora Paramaribo raakt zwaar gewond nadat bloedeigen broer haar mishandelt

Broer heeft bloedeigen zusje zwaar mishandeld omdat ze een vriend heeft ~ Suriname

Video – Broer kapt bloedeigen zus op de Centrale Markt te Paramaribo

Bron:

Man beschoten door broer

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland