33-jarige M.S. aangehouden tijdens verkeerscontrole te Paramaribo – politie Suriname

dronken paramaribo

De politie heeft het rijbewijs van de 33-jarige MS ingevorderd. De vrouw werd staande gehouden tijdens een verkeerscontrole.

[quads id=1]

De vrouw bleek veel te veel gedronken te hebben. Bekijk het officiele politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Rijbewijs dronken autobestuurster ingevorderd. De 33-jarige autobestuurster M.S. is in de ochtend van donderdag 12 september door de politie van het bureau Kwatta Paramaribo tijdens een wegcontrole staande gehouden.

[quads id=1]

De politie constateerde dat de autobestuurster vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde. Zij is naar het politiebureau overgebracht ter ontnuchtering.

Bij de ademanalyse test blies M.S. 695 microgram uitgeademde alcohol lucht uit. Het maximale toegestane promillage is 220 microgram. Na te zijn ontnuchtert werd zij aangehouden, waarna zij werd voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

[quads id=1]

Het rijbewijs van M.S. is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd M.S. na te zijn verhoord heengezonden.

Bron:

https://www.politie.sr/rijbewijs-dronken-autobestuurster-ingevorderd/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland