14-jarige jongen en 16-jarige vriendin zijn terecht – (video en foto’s)

opzoek Suriname

De vermiste jongen en zijn vriendin zijn weer terecht. Het jonge stel uit Lekkerkerk en Gouda was woensdag vertrokken en daarna als vermist opgegeven.

De politie laat vrijdag weten dat het tweetal terecht is en bedankt het publiek voor het delen van het vermissingsbericht.


In Nederland is de politie opzoek naar een minderjarig stelletjes. Een 14-jarige jongen is spoorloos, samen met zijn 16-jarige vriendin

[quads id=1]

Weet u waar ze zijn? Maak dan dringend contact met de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent hun signalement. Kijk ook naar de overige foto’s. Deel het met iedereen in Nederland. Hopelijk komen ze dan snel weer thuis. Ze hebben bijna niets meegenomen. Waar kunnen ze zijn?

[quads id=1]

Vermist Nederland

Het Algemeen dagblad schreef jet volgende: Zoektocht naar vermiste ….uit Nederland. De politie is een zoektocht begonnen naar de vermiste ….(14) uit Lekkerkerk. Hij is gisteren voor het laatst gezien met zijn vriendin …. (16) uit Gouda. Ook zij is als vermist opgegeven.

[quads id=1]

Beiden minderjarig

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de twee gisteren om 17.00 uur voor het laatst gezien in Bodegraven. ,,Ze zijn allebei nog minderjarig, dus we roepen ze op om zo snel mogelijk terug te komen. Mensen die ze hebben gezien kunnen dit bij ons melden.’’

Geen geld of pinpas

…. heeft zeer kort haar en draagt een blauwe jas van Eilersee met een capuchon. Hij had geen telefoon, ID-kaart, bankpas bij zich. Wel mogelijk zo’n 10 euro cash. …. uit Nederland draagt een groene coatjas met een bontkraag. Ook zij had geen telefoon, ID-kaart, bankpas of geld meegenomen.

[quads id=1]

Bel de politie

Hebt u informatie over deze vermissing? Weet u waar ze zijn maak dan contact met de politie in Nederland Of Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Bekijk hier de video van de vermissing:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland