Verdrietige en teleurgestelde Maisha Neus uit Paramaribo biedt publiekelijk haar excuses aan

Neus Suriname
Een groep blijft achter haar staan en steunt haar en een andere groep valt Maisha Neus aan. Ze heeft een grote fout gemaakt in het verkeer. Ze is namelijk met drank op achter het stuur gestapt.

Ze werd tijdens een verkeerscontrole in Paramaribo door de politie onderworpen aan een blaastest. Ze heeft direct haar fout toegeven en biedt nu publiekelijk haar excuses aan. Dat is wel goed toch? Bekijk het bericht om te lezen wat ze erover schrijft

Verkeer Paramaribo

verkeer Paramaribo

Ik heb een fout gemaakt, voel me verdrietig, teleurgesteld in mezelf en schaam me diep. En ik moet begrijpen dat ik nu een hoge boom ben die veel wind vangt. Ik bied aan de Surinaamse gemeenschap en vooral de leden en sympathisanten van STREI! mijn oprechte excuses aan voor de overtreding die ik heb begaan en beloof dit niet te herhalen.

Niet herhalen

Ik ben uiteraard bereid de consequenties hiervoor te dragen en wil ter compensatie mezelf een dag ter beschikking stellen aan een maatschappelijk doel, gericht op het verkeer.

Maisha Neus

neus Paramaribo

Gerelateerde berichten:

Dronken Maisha Neus in Paramaribo betrapt achter het stuur – rijbewijs ingevorderd