Vader mishandeld door zijn bloedeigen zoon – politie Suriname

politie Suriname
Toon respect voor je vader en je moeder. Deze woorden zijn niet bij alle kinderen bekend. Zeker niet bij Debipersad uit Suriname

[quads id=1]

Naast het mishandelen van zijn vader, heeft hij zijn broer met de dood bedreigd en zei hij dat hij het huis in brand zou steken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Het zal je zoon maar zijn. Wat moet je daar nou mee?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Zoon die heeft bedreigd en mishandeld in verzekering gesteld. De 38-jarige Debipersad S. meer bekend als “ Tietie ” is door de politie van het bureau Santo Boma aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld.

[quads id=1]

Eigen vader

De politie kreeg in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 september de melding van het Command Center, dat een manspersoon te keer ging tegen zijn vader.

[quads id=1]

Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren Debipersad aan. Volgens verklaring van de huisgenoten heeft hij zijn vader mishandeld, tevens zijn broer ook bedreigd met de dood en zei verder dat hij de woning in Suriname in brand zal steken.

Een zuiplap

Debipersad die bekend is al een habituele drinker in de omgeving doet naar zeggen van zijn huisgenoten niets thuis. Indien hij wordt aangesproken op de manier hoe hij zich gedraagt, gaat hij vreselijk te keer.

[quads id=1]

Het is niet de eerste keer dat Debipersad in aanraking is gekomen met de politie, en is vaak naar het bureau overgebracht ter ontnuchtering.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Debipersad hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/zoon-die-heeft-bedreigd-en-mishandeld-in-verzekering-gesteld/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland