Onze lieve 39-jarige Enith Biswane – Monk uit Suriname is er niet meer (foto’s en video)

overleden Suriname
De lege plek, het doet zo pijn maar in gedachten zal zij altijd bij ons zijn. Zoveel verdriet.

De goedlachse Enith Biswane – Monk uit Suriname is overleden. Ze is maar 39 jaartjes geworden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video en foto’s. De uitvaart in Suriname heeft reeds plaatsgevonden. Deel het met belanghebbenden

[quads id=1]

Overleden

Enith Biswane – Monk

Ai mi lobi nichtje Enith Biswane. Wie gaat me gewoon zo weer bellen om t zeggen “kom eten noh Deb”. Wwie gaat nu alle snoep komen halen uit mijn koelkast, wie gaat ons nu laten lachen op elk feestje, Hoeveellll wie’s maar niemand kan antwoord geven😔.. ..

Ala sma e tak na Gado wroko… 🙏🙏🙏Dus dat wan tak mi musu berust mi ini… Wiens fa mi kon tege dede now moro, mi no de opgewassen tegen eng…. K zal mij maar erin berusten….. Waka boeng mi lobi sisa

~Deborah ~

[quads id=1]

Bekijk hier de video en foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland