Onze Collega, 34-jarige, Gevin Sanrawi is overleden – Carline Suriname Paramaribo

overleden Paramaribo
Directie, staf en personeelsleden van Carline NV Suriname maken hierbij bekend dat hun collega Gevin Sanrawi is overleden. Hij is 34 jaar geworden. Hij was werkzaam te Filiaal Gompertstraat te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Oompie van Iain: Gevin Sanrawi, rust zacht. Plotseling weg, geen gezellige babbeltjes en plagerijtjes meer 😥. Mij trakteren zal helaas niet meer gebeuren, niet omdat het nog niet eind van de maand is, maar omdat je er niet meer bent. Vaarwel Gev…. 😥😥😥 je zal herinnerd worden

~Marianne ~

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden. geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland