Onze beminde moeder Sonja Landus uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Hierbij een droevig bericht van overlijden. Een lieve moeder en een fantastische oma is heengegaan.

Met heel veel pijn en verdriet in hun hart maken de kinderen Denise, Santoucha en Jane Gordon bekend dat hun moeder Sonja Landus uit Paramaribo is overleden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Veel heeft u ons gegeven veel heeft u voor ons betekend, plotseling uit ons midden gedreven. In ons hart blijft u voor altijd voort leven.

Met veel pijn en verdriet in ons hart maken wij bekend dat van ons op maandag 2 september 2019 is heen gegaan. Onze lieve en beminde moeder, grootmoeder en achter groot moeder

Sonja Margoline Landus

Geboren op 29-9-1956
In de leeftijd van 62 jaar

[quads id=1]

De singi neti is op donderdag 12 september 2019. Aan de licaniastraat #7 te Paramaribo. Van 20.00u tot midden nacht.

De uitvaart is op vrijdag 13 sept 2019. Van 15.00u-16.00u is er gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen in de aula van Marius Rust aan de Dr.Sophie Redmondstraat te Paramaribo. De rouwdienst is van 16.00u-17.00u. Waarna ze om 17.00u aan de schoot der aarde zal worden toevertrouwd.

Lieve mama, oma en groot oma,
We zullen u heel erg missen.

De diep bedroefden. Denise Gordon, kinderen en kleinkind.
Santoucha Gordon en gezin.
Jane Gordon en vriend.

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland