Officiële sollicitatie oproep Korps Politie Suriname – vacature aspirant agent

politie Suriname
Zou jij graag bij de politie willen werken of ken jij iemand die perfect past binnen het Korps Politie Suriname? Klik dan op onderstaande link. Ze zijn namelijk ook opzoek naar jou! Deel deze vacature met je vrienden op Facebook.

[quads id=1]

Het Korps Politie Suriname draagt zorg voor de handhaving van de openbare orde en rust binnen de gemeenschap, spoort strafbare feiten en daders op en is mede verantwoordelijk voor de veiligheid in de samenleving.

[quads id=1]

Mannen en vrouwen die willen meehelpen deze edele doelstellingen te realiseren mogen, indien zij aan de volgende vereisten voldoen, solliciteren om opgeleid te worden tot Aspirant agent van de politie

Officiële sollicitatie oproep Korps Politie Suriname
Sollicitatie periode maandag 23- tot en met vrijdag 27 september 2019 tussen 16.00- en 18.00 uur.
Bekijk onderstaande brief voor meer informatie

[quads id=1]

vacature politie Suriname

[quads id=1]

politie Suriname
De Politie. Archief foto van culturu.com