Dronken Maisha Neus in Paramaribo betrapt achter het stuur – rijbewijs ingevorderd

neus Paramaribo

Maisha Neus heeft toegegeven dat ze alcohol heeft genuttigd. Ze werd tijdens een verkeerscontrole door de politie onderworpen aan een blaastest

[quads id=1]

Ze blies meer dan 3 keer de toegestane waarde. Betekent dit het einde van haar carrière al politicus. Of staat dit hier los van? Iedereen kan toch een fout maken?

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: RIJBEWIJS MAISHA NEUS INGEVORDERD TIJDENS VERKEERSCONTROLE. Tijdens een verkeerscontrole in de nacht van woensdag op donderdag aan de Kwattaweg is het rijbewijs van de 33 jarige Maisha Neus ingevorderd door de politie. Tijdens controle bleek dat de voorzitter van de politieke organisatie Strei! onder invloed van alcohol was.

[quads id=1]

De politie die het geval bevestigd zeg dat Neus naar het bureau werd overgebracht voor verder onderzoek. Een blaastest wees uit dat ze 695 microgram lucht per liter blies terwijl 220 microgram lucht per liter is toegestaan.

[quads id=1]

Neus werd aangehouden ter voorgeleiding bij een Hulpofficier van Justitie. Na overleg met een lid van het Openbare Ministerie werd ze na verhoor heen gezonden. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

Volgens de politie wordt een dossier opgemaakt en opgestuurd naar het parket voor verdere afhandeling. Tijdens het verhoor heeft Maisha Neus toegegeven alcohol te hebben gebruikt.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/12/rijbewijs-maisha-neus-ingevorderd-tijdens-verkeerscontrole/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland