Dode gevonden na brand in flatgebouw – Nederland video

brand Nederland
Veel mensen in Nederland wonen in een hoge flat. Lekker hoog en droog. Maar wat als er brand uitbreekt? Dan zijn er in 1 klap tientallen huizen bij betrokken.

[quads id=1]

Er is een grote brand geweest in een flat in Nederland. Bijna 50 woningen moesten ontruimd worden. De brandweer heeft een lichaam aangetroffen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. De buurtbewoners vertellen erover. Sterkte p.s. Weet jij wat je moet bij brand? Bekijk de video voor meer informatie en deel het met iedereen zodat ze gewaarschuwd zijn:

[quads id=1]

Flatgebouw in Nederland

RTL Nieuws Nederland schreef het volgende hierover: Na een uitslaande brand in een flatgebouw in Haarlem in Nederland heeft de brandweer vannacht een lichaam gevonden, terwijl eerst werd aangenomen dat alle bewoners het gebouw veilig hadden verlaten. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

[quads id=1]

Bijna 50 woningen

brand Nederland

De brand ontstond gisteravond even voor 23.00 uur op de tweede etage van een flatgebouw aan de Rudolf Steinerstraat. 48 woningen werden uit voorzorg door de brandweer ontruimd.

Eerst werd er vanuit gegaan dat alle bewoners waren geëvacueerd, maar later vannacht meldde de brandweer toch een lichaam te hebben gevonden.

[quads id=1]

Explosie voorafgaand aan de brand

Verschillende getuigen meldden aan lokale media dat ze voorafgaand aan de brand een explosie hoorden. Dat werd later door een woordvoerder van de brandweer bevestigd. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Lokale media melden dat bewoners van acht appartementen elders zijn opgevangen. Alle andere geëvacueerde bewoners konden in de loop van de nacht terugkeren naar hun woning.

Man aangehouden

De zaak is overgedragen aan de politie, die onderzoek doet naar de toedracht van de brand. De politie heeft een man aangehouden naar aanleiding van de brand. Hij wordt vandaag gehoord.

[quads id=1]

Bekijk hier wat video’s erover:

Brand!!! Wat nu? Weet jij wat je moet doen als er brand uitbreekt? Bekijk onderstaande video voor meer informatie en deel het met iedereen zodat ze gewaarschuwd zijn:

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4845617/flatgebouw-haarlem-rudolf-steinerstraat-ontruimd-vanwege

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland