Baby overleden nadat hij in de rivier is gegooid door vader – buitenland video’s

baby rivier
Wat een verschrikkelijk familiebericht. In Engeland is een baby de rivier in gegooid door een man. Het lijkt te gaan om de baby zijn eigen vader

Huilende ooggetuigen vertellen: ‘Het leek alsof er een pop op het water dreef”. Echt heel erg. Bekijk het bericht voor meer informatie hierover. De emotionele moeder deelt haar verhaal op social media. Kijk ook naar de video’s hierover. Wie doet dit een baby aan? Wie doet dit zijn eigen baby aan: Een monster van een vader.

De Telegraaf schreef het volgende hierover: Baby overleden na val van brug, ’iedereen huilde’. In de Engelse plaats Radcliffe, net boven Manchester, is een nog geen jaar oude baby overleden die vanaf een brug in de rivier de Irwell terecht was gekomen. Reddingswerkers wisten het kind nog levend aan de kant te halen, maar de baby overleed niet veel later alsnog in het ziekenhuis, melden Britse media.

De politie heeft later in een café een 22-jarige man gearresteerd terwijl hij daar een glas alcohol dronk. Hij wordt volgens de BBC verdacht van betrokkenheid bij de dood van het kind. De politie sluit niet uit dat meer mensen betrokken zijn bij het incident.

Vermoedelijke vader

Andere media schrijft dat de man de vader is. Wat de man precies heeft gedaan, is nog onduidelijk, maar er zouden aanwijzingen zijn dat hij de baby zelf van de brug heeft gegooid. De politie is met veel eenheden en specialisten uitgerukt om de doodsoorzaak te achterhalen.

Gehuild

Ondertussen zijn bewoners geschokt. Bewoners dachten eerst dat er een pop in het water dreef. „Je kunt je gewoon niet voorstellen dat iemand in staat is zoiets te doen”, reageert iemand. Toen de baby uit het water werd gehaald, ’was iedereen aan het huilen’, zeggen omstanders.

De politie sprak van een „onvoorstelbaar tragisch incident waarbij een onschuldig kind het leven liet”, en weigert voorlopig verder commentaar.

De Britse media schrijft dat de man die is gearresteerd de vader van het kindje is. Bekijk de link om te lezen wat ze nog meer schrijven. zij deelden de volgende foto’s.

Suriname:

Ook in Suriname is het eens voor gekomen. Bekijk onderstaande berichten en video’s daarover:

Bekijk hier de video’s ervan:

baby rivier baby rivier