Actrice Imanuelle Grives uit Nederland voorlopig vrij

grives Nederland
Actrice Imanuelle Grives uit Nederland kan tijdelijk weer van vrijheid genieten want ze is voorlopig vrijgelaten uit haar Antwerpse gevangenis.

[quads id=1]

Superguide.nl schreef het volgende hierover: Ze werd in juli gearresteerd op dancefeest Tomorrowland met een gigantische hoeveelheid drugs, waardoor ze wordt beschuldigd van drugshandel. 19 september start de rechtszaak.

Imanuelle Grives voor de rechter

[quads id=1]

Imanuelle Grives uit Nederland moet volgende week voor de Belgische rechter komen samen met nog 2 Amerikaanse verdachten. Het gaat om een proformazitting dus inhoudelijk wordt de zaak nog niet behandeld.

Groot misverstand

Volgens de advocaat van de actrice gaat het om een groot misverstand. Imanuelle Grives deed namelijk onderzoek voor een rol als drugsdealer! Het OM had daar eerder geen boodschap aan waardoor ze moest brommen in een Antwerpse gevangenis die “on-Europees slecht” is volgens haar advocaat.

[quads id=1]

Nieuw seizoen

Omdat Imanuelle Grives in de tussentijd niet kan acteren, is ze al geschreven uit het nieuwe seizoen van SpangaS. Het gerucht gaat ook dat een heleboel BN’ers doodsbang zijn geworden na Imanuelle’s arrestatie…

Bron:

https://www.superguide.nl/nieuws/imanuelle-grives-voorlopig-vrijgelaten-uit-antwerpse-gevangenis-tv

Geschreven door PETER KOELEWIJN
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland