8 criminelen met vuist vuurwapens beroven man te Paramaribo

criminelen Paramaribo
Wat een rot berichten. Een man is beroofd en gekneveld achtergelaten door criminelen. Hij was aan het werk als bewaker.

[quads id=1]

Maar liefst 8 gewapenden mannen overvielen hem en beroofden hem van zijn telefoon, USD’s en SRD’s. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is toch erg, je huurt een bewaker in om jezelf en je bezittingen te beschermen, maar wie beschermt die bewaker?

[quads id=1]

Uitvlucht te Paramaribo

De ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Bewaker beroofd en gekneveld achtergelaten. Een 48 jarige bewaker werd in de nacht van dinsdag op woensdag beroofd en gekneveld achtergelaten. De man hield de wacht bij een bedrijf aan de Tweede Rijweg in het politie ressort Uitvlugt te Paramaribo.

8 mannen

Volgens de politie die het geval heeft bevestigd werd de man in het wachthuisje door 8 mannen overvallen waarvan 4 met vuistvuurwapens gewapend waren. Nadat de man gekneveld werd, is hij van zijn mobiele telefoon en een bedrag van USD 800 en SRD 1000 beroofd.

[quads id=1]

Vrouw schoot te hulp

Na de daad verdwenen de mannen in onbekende richting. De bewaker kreeg hulp van een vrouw die op het erf van het bedrijf in Paramaribo woont. Zij schakelde de politie in die een onderzoek op de plek heeft gedaan. De politie van Uitvlugt heeft de zaak in verder onderzoek.

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/12/bewaker-beroofd-en-gekneveld-achtergelaten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland