Vrouw aan de Domineestraat te Paramaribo beroofd van haar telefoon door 20-jarige crimineel – politie Suriname

telefoon Paramaribo
Loop je lekker door de stad in Paramaribo met je telefoon, wordt je beroofd door een kleine jongen.

[quads id=1]

Een vrouw is door middel van geweld beroofd van haar telefoon. De politie wist een 20-jarig Joël aan te houden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Moeten we nu met onze telefoons aan de ketting lopen?

[quads id=1]

Domineestraat Paramaribo

Politie Suriname schreef et volgende: Joël, F. aangehouden voor het plegen van telefoon diefstal. De 20-jarige Joël, F. is in de middag van zaterdag 07 september door leden van de Bikers Unit van regio Paramaribo in de kraag gevat.

Politie Suriname

Joel die oud bekende is van de politie wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging van een mobiele telefoon. Nadat hij het toestel uit de hand van een vrouw gerukt had koos hij het hazenpad. Dit strafbaar feit is gepleegd in de Domineestraat ter hoogte van een warenhuis.

[quads id=1]

Zwartenhovenbrugstraat

Beveiligingsmedewerkers van het warenhuis gingen Joël achterna en het gelukte hun hem aan te houden in de Zwartenhovenbrugstraat te Paramaribo; nagenoeg vlak tegenover de basis van de Politie Biker Unit. De Bikers werden ingeschakeld en zij brachten Joël naar hun basis. Bij fouillering is de gestolen zaktelefoon in het bezit van Joël aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

De Bikers droegen hem en de telefoon vervolgens over aan de collega’s van het ressort Centrum voor verder onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Joël hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/joel-f-aangehouden-voor-het-plegen-van-telefoon-diefstal/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland