Salsa king Roberto Boyd zeer onverwacht overleden in Nederland (video’s)

overleden Paramaribo
78 jaar geleden werd hij geboren in Paramaribo. Zijn missie was: Mensen laten dansen. En dat is hem gelukt. Hij had namelijk een mooie dansschool in Houten: Mariposa. Een begrip in de danswereld.

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Roberto Boyd is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie over hem en over de uitvaart. Kijk ook naar de video’s en foto’s. Deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

Met enorm veel verdriet willen wij u laten weten dat de medeoprichter en eigenaar van de Salsadansschool Mariposa, Roberto Boyd, zeer onverwachts is komen te overlijden.

Namens alle medewerkers van dansschool Mariposa condoleren wij de familie Boyd met dit grote verlies en wensen wij de familie en vrienden van Roberto heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Familie Boyd heeft laten weten dat Roberto Boyd op 8 september onverwacht is overleden. Roberto was in 2000 mede-oprichter en was eigenaar van Dansschool Mariposa. Een begrip in Houten. Boyd was sinds het overlijden van mede oprichter Jules Vieira in 2017 het gezicht van de school. Samen hebben ze honderden mensen uit Houten en omgeving leren genieten van de salsa dans en de sfeer die ze daaromheen wisten te creëren. Roberto is 78 geworden.

Video

Omroep Houten had op 30 augustus op de braderie in het Oude Dorp een kort interview met Roberto, waarbij hij aangaf dat hij heel Houten aan de salsa probeert te krijgen. Op 12 september wordt afscheid genomen van de salsa meester van Houten.

Bekijk hier de gedeelde video’s van hem:

[quads id=1]

Namens Salsadansschool Mariposa & omroephouten
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland