Onze lieve, zorgzame en hardwerkende moeder Theresia Lansheuvel uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Je moeder moeten missen is altijd erg, het maakt niet uit hoe oud ze is.

Hierbij maken de diepbedroefde kinderen bekend dat hun moeder Theresia Lansheuvel uit Paramaribo er niet meer is. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De singineti zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden.
Mijn moeder

Theresia Lansheuvel

Uit Paramaribo

Mijn lieve zorgzame en hardwerkende moeder Theresia Catarina Lansheuvel heeft de oversteek gemaakt op zaterdag 7 september 2019.

Rust zacht mi gudu.
Ik mis je maar ik gun je die rust na 93 jaren.

~ Jerry ~

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland