Deze alleenstaande moeder uit Suriname heeft hulp nodig – helpen jullie mee?

huis Suriname
Regelmatig krijgen we verzoeken binnen van mensen uit Suriname in nood. Mensen die geld nodig hebben, een baan zoeken, mensen die verdriet hebben en mensen die hulp nodig hebben bij de verzorging van hun kinderen. Niet altijd publiceren we de verzoeken. De meeste mensen sturen we door naar stichting 1 voor 12.

[quads id=1]

We hebben besloten om dit verzoek te publiceren op de website. Het komt van een meneer die een alleenstaande moeder in nood wil ondersteunen. De moeder werkt aan een project: Haar droomhuis. Hij vraagt geen geld. Alleen wat steun en wellicht wat advies. Lees onderstaande brief en deel het met een ieder. Wellicht kan iemand iets voor hen betekenen. Wilt u ook helpen? Dan kunt u persoonlijk contact met ze maken.

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

Ik, Dhr Jayant Soekhai uit Suriname , zoek naar hulp voor een alleenstaande moeder. Ze heeft mevrouw Diana. Vorig jaar 2018 werd haar huis afgebroken. Het was absoluut niet meer te redden.

Ze heeft toen een lening bij de bank genomen om te beginnen met bouwen. Het is een hardwerkende vrouw. Ik zie hoe hard ze werkt om haar huis weer op te bouwen. Ze is alleenstaand, maar om eerlijk te zijn wordt ze ook wel goed geholpen door 1 van de vaders haar zonen.

[quads id=1]

Ze vraagt geen geld

Mevrouw Diana vraagt geen Geld, maar ze zoekt en vraagt hulp van de samenleving in Suriname om haar een helpende hand toe reiken ze heeft stenen & Cement en ijzer  nodig. Ook zoekt ze iemand die stroom en water voor haar kan komen installeren.

Haar kinderen gaan nog naar school. 1 van ze heeft een beperking.
Mevrouw Diana is bezig haar droom huis zelf te bouwen. Voor haar en haar kinderen. Daarom zoek ik via dit kanaal bouw materialen voor haar om verder aan haar huis te werken.

[quads id=1]

Wilt u ook helpen?

Wilt u mevrouw Diana ondersteunen? Of wilt u meer informatie. U kunt haar en mij bereiken op de volgende nummers.
Dan kun u op haar nummer bellen. 8560183 / 7482925 / 8724037.
Kijkt u waar u haar kunt helpen. Alle beetjes helpen.

Vanaf vorig jaar hebben zij hun intrek genomen bij hun oma. Maar de kinderen willen zo snel mogelijk naar hun eigen huis.

[quads id=1]

Geen middelen

Van hieruit roep ik de samenleving, het bedrijfsleven en de overheid van Suriname op om een helpende hand toe reiken aan deze moeder. Hoe zwaar het leven ook is. Ze is toch begonnen met het bouwen van haar droomhuis. Maar helaas ze kan nu niet verder omdat ze geen middelen meer heeft en ook geen geld om ze aan te schaffen

Please helpt u haar, vandaag zit zij in nood, maar laten wij denken wat morgen met ons zal gebeuren.

Bedankt voor het lezen en delen van mijn brief.

Vriendelijke groeten,
Dhr Jayant Soekhai uit Suriname

[quads id=1]

huis Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland