50-jarige vrouw overleden na aanrijding met busje – politie Suriname (video)

overleden Suriname
De familie Mahabier is in diepe rouw. Er is namelijk een familielid dodelijk aangereden vanmorgen in Suriname

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer en bekijk de video erover. Wij van familienieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: De 50-jarige voetganger Bidjaiwatie Mahabier is vanochtend, woensdag 11 september aan de Welgedacht A weg ter hoogte van het pandnummer 57 dodelijk aangereden door een autobestuurder.

De politie van de verkeersunit Wanica kreeg de melding van de aanrijding en zij koerste derwaarts voor onderzoek. Ter plekke trof zij het levenloze lichaam van mevrouw Bidjaiwatie aan.

[quads id=1]

Bestelbus

Volgens verklaring van de 36-jarige bestelbusbestuurder V.S. kwam hij vanuit de Magentakanaalweg en reed de Welgedacht A weg op. Op een gegeven zag hij een vrouwspersoon die in zijn tegenovergestelde richting liep.

Plotseling

De autobestuurder verklaarde verder dat de vrouwspersoon plotseling het wegdek op kwam. Hij heeft geprobeerd af te remmen, echter lukte dit niet omdat hij reeds dichtbij genaderd was. Mevrouw Bidjaiwatie viel op het wegdek, waarna de autobestuurder over haar reed.

[quads id=1]

Geldig rijbewijs van Suriname

Als gevolg van de opgelopen letsels overleed het slachtoffer ter plaatse. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De chauffeur V.S. die niet onder invloed verkeerde en wel in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs werd na overleg met het Openbaar Ministerie na verhoor heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek in beslag genomen.

[quads id=1]

Barometer

Met het overlijden van de voetganger Bidjaiwatie Mahabier staat de verkeersbarometer landelijk op 51.

Bekijk hier de video ervan:

Bron:

https://www.politie.sr/voetganger-overreden-door-bestelbus/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland