Verliefde buurman ‘klopt’ op het erf van buurvrouw – politie Suriname

politie Paramaribo
Soms is het wel leuk als iemand verliefd op je is, maar niet als het die ene buurman is die je schutting stukmaakt, inbreekt op je erf en daarna aan zijn lid begint te trekken..

[quads id=1]

Dat wil je toch niet zien? En wie moet die troep opruimen? Bekijk onderstaand officieel politiebericht voor meer informatie. Wat deze dame nodig heeft zijn honden, broers en flinke naaldhakken waar ze mee kan trappen. Of niet?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Verliefde ‘Rasta’ ingesloten voor huisvredebreuk schennis van de eerbaarheid en vernieling. Kenneth C. Alias ‘Rasta’ (62) is op donderdag 5 september aangehouden voor huisvredebreuk, schennis van de eerbaarheid en vernieling.

Zonder toestemming

Kenneth maakt een gewoonte van om zonder toestemming op het erf van zijn buurvrouw te gaan. Hij komt op haar erf terecht door over de zinken schutting te klimmen of om die deels te vernielen. Daarna moet de buurvrouw handelingen van Kenneth aanschouwen die vallen onder het strafbaar feit Schennis van de eerbaarheid.

[quads id=1]

De buurvrouw voelt zich bedreigt en heeft ettelijke keren aangifte tegen Kenneth gedaan. De politie heeft Kenneth na de aangiftes aangehouden waarna hij in verzekering is gesteld. Kenneth pleegt die strafbare handelingen omdat hij smoorverliefd is op de buurvrouw.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

De afgelopen week heeft hij de schutting van de buurvrouw weer vernield om zodoende op haar erf te komen. Zij deed wederom aangifte tegen Kenneth. Op donderdag 5 september is hij door de politie aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenneth weer in verzekering gesteld.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/11/15/buurman-klopt-op-ondergoed-buurvrouwen/

Bron:

https://www.politie.sr/verliefde-rasta-ingesloten-voor-huisvredebreuk-schennis-van-de-eerbaarheid-en-vernieling/