Politie Nederland zoekt jongen die man vermoedelijk heeft neergestoken (video)

politie Nederland
Deze jongen heeft een man vermoedelijk neergestoken in Nederland. De politie is naar hem opzoek. De bewakingsbeelden zijn vrijgekomen. Bekijk ze en deel het bericht met een ieder zodat deze jongeman zich kan gaan melden bij de politie

[quads id=1]

Politie Nederland

Politie onderzoekt steekincident centrum Almere. De politie Midden-Nederland onderzoekt het steekincident vorige maand in het centrum van Almere in Nederland. Rond tien voor twee werd in de Blekerstraat een man neergestoken. Hij is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis.

[quads id=1]

Vijf verdachten

Na de steekpartij vluchtten vijf verdachten weg. De politie zette onder meer een helikopter in om hen te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat. De politie hoopt dat omstanders belangrijke informatie kunnen verschaffen aan het opsporingsteam.

politie Nederland

Oproep steekincident

De politie wil graag met iedereen spreken die meer kan vertellen over wat er toen in het centrum van Almere is gebeurd. Waarom ontstond er een vechtpartij waarbij is gestoken en wie waren er bij dit incident betrokken? Waar zijn de vijf mannen die na de steekpartij wegvluchtten? Mogelijk zijn er mensen die de betrokken mannen goed hebben gezien en die een signalement kunnen verstrekken. Iedereen die de politie meer kan vertellen, wordt dringend verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem te bellen met 0800-7000. Ook personen die beschikken over camerabeelden kunnen de politie bellen.

[quads id=1]

Getuige gezocht: blonde man op fiets

In het bijzonder spreekt de recherche graag nog met een belangrijke getuige. Het gaat om een blonde man die kort voor het steekincident de Blekerstraat in fietste met een kind op een aanhangfietsje. Hij raakte op het zebrapad in een woordenwisseling met een jongen uit de groep die vervolgens bij het steekincident betrokken was. Daarna fietste hij door over de Blekerstraat in de richting van de Olstgracht. De recherche hoopt dat deze getuige contact zoekt met het opsporingsteam via 0900-8844.

Bekijk hier de video van opsporing verzocht:

[quads id=1]

Bekijk onderstaande link voor meer informatie:

https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/man-29-neergestoken-politie-toont-verdachten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland