Gepensioneerde commissaris van politie Leonardus HART is overleden – uitvaart vandaag in Paramaribo

overleden politie
Hierbij maakt het Korps Politie Suriname het overlijden bekend van Leonardus HART. Hij was gepensioneerde commissaris van politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overlijdensbericht:

Leonardus Cornelis HART

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 4 september is heengegaan, de gepensioneerde commissaris van politie

[quads id=1]

Leonardus Cornelis HART

in de leeftijd van 81 jaar.

De ter aarde bestelling vindt plaats op dinsdag 10 september 2019 om 16.30 uur op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is vanaf 14.30 tot 15.30 uur in de aula van Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmonstraat te Paramaribo.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 09 september 2019

Public Relations K.P.S.

overleden politie

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland