Steekpartij in Nederland. Jongeman doodgestoken bij de metro in Rotterdam (video)

metro Rotterdam
Het is alweer raak in Nederland. Zojuist is er een jonge man koelbloedig neergestoken in Rotterdam

[quads id=1]

De politie is opzoek naar de dader. Ze spreken over een licht getinte man in een zwart joggingpak, met „flinke lippen”. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en luister ook de video erover.

[quads id=1]

Rotterdam Nederland

Telegraaf Nederland schreef het volgende: Slachtoffer zei: ’Ga je me nou gewoon steken?’. Bij een steekpartij op metrostation Capelsebrug in Rotterdam is een dode gevallen. De dader is nog voortvluchtig.

metro Rotterdam

De hulpdiensten vangen reizigers en getuigen op. De politie kreeg maandagochtend rond 10 uur een melding over de steekpartij op het perron van het metrostation aan de Abraham van Rijckevorselweg.

[quads id=1]

Ga je me steken?

Een 36-jarige man was er als getuige als eerste bij: „Ik hoorde bovenaan de trap bij de toegangspoortjes een woordenwisseling en heb slachtoffer en dader ook gezien. Het slachtoffer vroeg nog iets in de trant van: ’Ga je me nou gewoon steken?’. En daarna zag ik de dader een stekende beweging maken.”

Het slachtoffer stortte bijna meteen ter aarde, de dader vluchtte te voet. De getuige, die niet met naam wil worden genoemd: „Ik heb geprobeerd eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.” Hulpdiensten hebben daarna nog geprobeerd het slachtoffer – een man van naar schatting tussen de 20 en 30 jaar – te reanimeren, maar die hulp mocht niet meer baten.

[quads id=1]

Licht getint

Volgens de politie is de dader op de vlucht geslagen in de richting van de wijk ’s Graveland. Burgernet roept op om uit te kijken naar een man van rond de 20 jaar van ongeveer 1.80 meter. De man draagt donkere kleding en opvallend witte schoenen. De politie spreekt van een licht getinte man in een zwart joggingpak, met „flinke lippen” die het gevolg zijn van een handgemeen tussen slachtoffer en dader. Mogelijk heeft de dader ook andere verwondingen.

Video

Het perron is afgesloten voor onderzoek.
Luister hier naar een geluidsfragment:

[quads id=1]

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2092888840/slachtoffer-zei-ga-je-me-nou-gewoon-steken

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland