Onze collega, Inspecteur van politie Suriname, Marion Verwey is overleden – Uitvaart te Paramaribo

politie Paramaribo
Hierbij maak Politie Suriname het overlijden bekend van 60-jarige collega Marion Verwey.

In leven was zij gepensioneerde Inspecteur van politie 2de klasse. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden en de uitvaart is MORGEN te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overlijdensbericht: VERWEY, MARION. In de leeftijd van 60 jaar

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op dinsdag 3 september is heengegaan, de gepensioneerde Inspecteur van politie 2de klasse

VERWEY MARION

In de leeftijd van 60 jaar.

[quads id=1]

De singineti vindt plaats op maandag 9 september 2019 om 20.00 uur – 00.00 uur aan de Emmastraat 7 te Nieuw Amsterdam (Commewijne).

De ter aarde bestelling vindt plaats op dinsdag 10 september 2019 om 17.30 uur op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Gelegenheid tot het nemen van afscheid vanaf 15.30 uur, gevolgd door een uitvaartdienst van 16.00 tot 17.00 uur in de aula van Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmonstraat te Paramaribo.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 09 september 2019
Public Relations K.P.S.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Eerdere berichten:

Vrouw, moeder, vriendin en collega Marion Verwey uit Suriname is er niet meer

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland