Gezinsdrama in Nederland – 3 mensen doodgeschoten (video’s)

Nederland overleden
Het gaat niet zo best in Nederland met al die schiet- en steekpartijen. Zojuist zijn er weer mensen overleden na een mogelijk gezinsdrama.

Bij een schietpartij zijn 3 mensen doodgegaan. Het zou gaan om een vader en twee kinderen. De moeder is zwaargewond. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video ervan.

Dordrecht in Nederland

Algemeen dagblad in Nederland schreef het volgende: Drie doden en één zwaargewonde bij ‘zeer heftige schietpartij’ in Dordrecht
VIDEOBij een schietpartij in een woning aan de Heimerstein in Dordrecht zijn drie dodelijke slachtoffers gevallen. Volgens buren gaat het om een man en twee kinderen uit een gezin.

Rond half 7

De Telegraaf in Nederland schreef het volgende:

Nederland familie overleden

Hulpdiensten werden rond 18.30 uur massaal opgeroepen naar het adres in de wijk Sterrenburg. Twee traumahelikopters, verschillende ambulances en meerdere politie-eenheden zijn ter plaatse. Een deel van de buurt is afgezet door de politie. Een buurman meldt dat er drie doden zijn gevallen, een man en twee kinderen. De vrouw van het gezin zou zwaargewond zijn. De politie bevestigt dat er drie doden zijn gevallen, maar zegt niet dat het ook om kinderen gaat.

Nederland overleden

Volgens buurtbewoners gaat het om een familiedrama. De man en de vrouw zouden in scheiding liggen. Geruchten dat de vrouw op weg naar het ziekenhuis inmiddels ook is overleden, worden nog niet bevestigd.

Heel erg

Burgemeester Wouter Kolff heeft op Twitter laten weten ‘zeer geraakt’ te zijn door het incident en enorm mee te leven met alle betrokkenen. Hij spreekt van een ‘zeer heftig’ incident. ,,Later vanavond zal ik naar de Heimerstein gaan.”

‘Een rustige dorpswijk’

Alexander Jansen, raadslid van de PvdA Dordrecht, was net op weg naar een fractievergadering toen de politie zijn straat met linten wilde afzetten. ,,Ik zag een enorme uitruk van hulpdiensten”, vertelt hij. ,,Ik kon nog net op tijd de straat uitkomen. Inmiddels staat de hele wijk vol met hulpverleners en kunnen buurtbewoners geen kant meer op.”

Druk buiten

Volgens het raadslid zijn er in totaal vijftien politiewagens, twee ambulances, een traumahelikopter en agenten op motoren uitgerukt. ,,Ook is de hele straat uitgelopen. Tientallen buurtbewoners liepen naar buiten om te kijken wat er aan de hand was.”

Jansen is verrast door het heftige incident. ,,Het gaat hier om een hele rustige wijk. Hier gebeurt eigenlijk nooit wat. Bij mij zijn geen problemen met de veiligheid bekend. Ik ben benieuwd wat erachter schuilt. Laten we hopen dat ze de dader te pakken hebben.”

Kijk hier naar wat video’s erover:

Bekijk onderstaande link voor meer informatie. Druk op de foto van Boevennieuws:

Bekijk hier een update op de website Boevennieuws

moord Nederland

Bron:

https://www.ad.nl/binnenland/drie-doden-en-een-zwaargewonde-bij-zeer-heftige-schietpartij-in-dordrecht~a6727de2/

Foto van zhzactueel.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland