Overleden onze collega 57-jarige Stephen Fredrik uit Paramaribo (foto’s)

overleden Paramaribo PPS
De 57-jarige Stephen Fredrik is overleden. In leven was hij werkzaam bij PPS in Paramaribo. Het bedrijf laat weten dat zij in hem een zeer gewaardeerde collega verliezen.

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En bekijk de foto’. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

Directie en personeel van Professional Private Security NV en PPS Waardetransport N.V. maken hierbij bekend dat op vrijdag 30 augustus 2019 is heengegaan hun zeer gewaardeerde collega de heer

Stephen Fredrik

De heer Fredrik heeft op voorbeeldige wijze zijn krachten gegeven aan onze organisatie

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland