Iedereen bedankt voor de steun rondom het overlijden van onze (klein) zoon 14-jarige Thierry Lioe A Joe uit Paramaribo

overleden Paramaribo
De 14-jarige Thierry Lioe A Joe is er niet meer. Hij was leerling van de R.F. Sloote en de Paulusschool te Paramaribo.

De familie bedankt een ieder voor hun steun rondom zijn overlijden. Bekijk onderstaande bericht voor meer informatie. Wij van familieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Overleden
Onze zoon en kleinzoon
14-jarige

Thierry Lioe A Joe

Mag ik namens mijn zoon, zijn gezin en de hele familie een ieder heel hartelijk danken voor de steun en medeleven, in welke vorm dan ook bij het overlijden van onze zoon en kleinzoon.

Dat de heer u rijkelijk mag zegenen,
is ons gebed.
Amen

~Robby~

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland