Weer mega drugsvangst – coke uit Suriname onderschept in Engeland!

Suriname drugs
Waar ligt nu eigenlijk het probleem? Bij Suriname of bij de landen die de drugs ‘bestellen’/ nodig hebben?

[quads id=1]

Suriname haalt weer eens het nieuws in Europa. Helaas dit keer negatief. Er is namelijk weer een enorme drugspartij ontdekt. En de lading is in Suriname opgehaald. Alweer???!! Bekijk onderstand bericht voor meer informatie.

Suriname drugs

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Opnieuw haalt Suriname de internationale koppen om de verkeerde redenen. Zes Britten zijn op heterdaad betrapt met bijna een ton cocaïne na een acht maanden durende operatie door de Spaanse en Britse politie. Onderzoek wijst uit dat de lading in Suriname is opgehaald.

[quads id=1]

Suriname drugs

Arrestaties

De groep werd gearresteerd voor de kust van Wales – op een boot die ironisch genoeg ‘Bold’ werd genoemd – na een reis waarbij ze de Atlantische Oceaan overstaken van Spanje naar Suriname naar het Verenigd Koninkrijk.

[quads id=1]

Bendeleden

De Spaanse nationale politie werkte sinds december 2018 samen met de Britse NCA (National Crime Agency), toen de bewegingen van twee van de bendeleden werden herleid tot Mallorca. Toen de boot op het mediterrane eiland werd gekocht, stonden de vermeende smokkelaars al onder toezicht van meerdere autoriteiten.

[quads id=1]

Een hele route

De reis van Bold bracht het paar via Huelva om collega-smokkelaars op te halen, vervolgens naar Tenerife waar de registratiemarkeringen van de boot werden verwijderd. Ze werden gevolgd op hun trektocht om de lading op te halen in Suriname. De bendeleden vervolgden vervolgens hun weg terug naar het Verenigd Koninkrijk, waar autoriteiten op 27 augustus aan boord van de boot gingen voor de kust van Wales.

Lees onderstaand bericht voor extra informatie:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/54463

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland