Ik kan maar geen man vinden in Paramaribo – ik word er depri van – anoniem Suriname

dating Paramaribo
Bijna iedereen heeft een relatie. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Het lukt echt niet iedereen! Huisje boompje beestje. Dat is wat de knappe zelfstandige Louise wil. Ze heeft alles. Behalve een man en een kind. Maar hoe kan ze dat voor elkaar krijgen? Ze heeft echt advies nodig. Waar kun je tegenwoordig nog een goede man vinden? Weten jullie het? Lees haar verhaal en hopelijk hebben jullie goed advies voor haar.

Hallo FamilieNieuws. Misschien is dit een hele andere brief dan dat jullie gewend zijn te krijgen. Maar ik weet serieus niet wat ik moet doen. Ik voel me zo alleen.

Louise uit Paramaribo

Ik kom uit Paramaribo. Ik ben Louise D. en ik ben vrijgezel. Lekker vrijgezel. tjoerie. Velen denken dat: Geen probleem van geen enkele man. Geniet ervan. Nee, hoor ik geniet helemaal niet. Niet meer. Ik ben zelfstandig heb alles. Echt alles behalve een kind en een man. Ik ben het zat. Ik merk dat ik depressief begin te worden. Gefrustreerd. Zelfs desperate. Het lijkt alsof ik aan niets anders kan denken. Ik word ook jaloers op anderen. Ik snap het gewoon niet.

Jarenlang vond ik het prima. Lekker uit met mijn vriendinnen. Familie. Lekker op vakantie. Chillen in Paramaribo. Vol op genieten van de kinderen van mijn broer. Maar elke avond was ik alleen thuis. Helemaal alleen. In het begin had ik mijn moeder nog met wie ik veel deelde. Maar die is weggevallen. Veel vriendinnen zijn ook geen vriendinnen meer. Bijna allemaal hebben een man nu en een gezin. En het lijkt alsof ik als vrijgezel niet welkom ben bij ze.

Online dating

Ik heb geprobeerd om te daten. Ook online dating. Ik heb zelfs iemand in Nederland gezocht via het net. Die heb ik een keer tijdens een vakantie ontmoet. Vreselijk was dat. Dat doe ik dus nooit meer. Ik wil gewoon een man uit de buurt. Vlak hier uit Paramaribo. Ik ben nu dus echt radeloos. Ik zou normaal echt niet schrijven maar ik ben nu echt ready om een man te vinden. Iemand voor mezelf. Ik wil ook geen verzoekjes krijgen. Ik wil gewoon van vrouwen weten waar ze hun man hebben ontmoet. Wie weet waar je een leuke man kan vinden en hoe pak ik dat aan? Misschien doe ik gewoon iets verkeerd.

dating Paramaribo
Voorbeeldfoto van successfulblackwomen

Ik heb een goede baan, ik ben zelfstandig. Misschien moet ik me minder onafhankelijk opstellen. Mijn moeder zei me dat mannen bang voor me zijn. Maar natuurlijk wil ik ook geen slappe man hebben, hij moet wel een beetje stevig in zijn schoenen staan. Zien jullie nu hoe moeilijk het voor me is? Ik maak het zelf zo moeilijk. Ik weet het.

Bijna maagd

Ik ben nog net geen maagd. Toen ik 18 was had ik een vriendje. Ik ben nu 29 en heb al die jaren ook niemand in bed gehad. Ik wil omgang, lekkere lange omgang. Ik wil een man, ik wil echt iemand die me verwent. Snappen jullie dat of vinden jullie me gek? Ik ben echt benieuwd wat jullie hiervan zeggen. Het heeft lang geduurd voordat ik hierover durfde praten/schrijven.

Ik schaam me soms ook dat ik niemand heb en alleen woon. Mensen op het werk denken allemaal dat ik een man thuis heb. Iemand die altijd weg is. Laatst vroeg 1 collega me of ik buitenvrouw was want ze hadden hem nooit gezien. Was het maar zo, erg he. Dat ik nu zo denk. Maar zelf dat heb ik niet. En niet dat ik lelijk ben ofzo. Ik ben knap, maar ik denk dat mijn uitstraling mannen afschrikt.

Samen met een vader

Ik wil een man, ik wil een kind. Ik ben het zat om alleen te zijn. Wie kan me advies geven? Thank you allemaal. Nogmaals. Dit is geen contact advertentie. Ik wil zelf opzoek naar een man. Ik weet alleen niet hoe. En ik wil ook niet alleen een kind opvoeden. Ik wil samen met een vader een kind opvoeden. Net zoals mijn moeder ons samen met een vader heeft grootgebracht. Helaas is ze nu dood. Ik weet zeker dat ze had kunnen helpen. Maar vooral dat ik me dan minder eenzaam en ongelukkig zou voelen. Ik mis haar echt. Ze heeft nooit kunnen genieten van een kleinkind van mij omdat ik te laat ben. Hopelijk lukt het nog voordat mijn vader doodgaat. Of ikzelf.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem. Waarom is het zo moeilijk voor mij om een vrouw te vinden? Suriname

Anoniem – Welke man in Suriname gaat een vrouw met kinderen nemen?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig