Echtpaar Kewalapat – Ramsaran uit Suriname is 50 jaar getrouwd (foto’s)

getrouwd Suriname
50 jarig gouden huwelijk. Dat zijn geen 50 dagen en ook geen 50 maanden. Wij feliciteren het echtpaar Kewalapat – Ramsaran met hun mijlpaal. Bekijk het bericht om meer over hen te lezen en bekijk de overige foto’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

Echtpaar uit Suriname

[quads id=1]

Proficiat !! Op 30 augustus j.l.werd te midden van hun kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en families, het echtpaar Kewalapat – Ramsaran uit Suriname in de bloemetjes gezet, dit i.v.m. hun 50 jarig huwelijks jubileum ( gouden huwelijk ) die zij hebben herdacht.

[quads id=1]

Geboren in Suriname

Dhr. Kewalapat Amrietpersad zag het levenslicht op 8 februari 1952 en is geboren in Suriname. Hij was timmerman van beroep en daarnaast deed hij aan rijstbouw op zijn akker. Op 14-jarige leeftijd begon hij georganiseerd te voetballen en wel bij de club Jiwan Jothie.

[quads id=1]

Goed terecht gekomen

Mevr. Ramsaran Kamalawatie zag het levenslicht op 21 september 1953 en is geboren in Suriname. Zij was de motor in het gezin waardoor haar kinderen goed terecht zijn gekomen in de maatschappij. Verder is het jubilerende echtpaar niet alleen gezegend met 3 kinderen ( 1z oon en 2 dochters ) maar ook met klein en achter klein kinderen. Ook beoefende zij de slagbalsport. Ze zijn trouwe Mandir bezoekers.

[quads id=1]

Staatshoofd en echtgenote

De Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers van Wanica Zuid – Oost werd vertegenwoordigd door de Districts Secretaris mevr. Amania en de Bestuurs Opzichter mevr. Bhulai die de felicitaties over brachten namens het ” Staatshoofd van Suriname en zijn echtgenote” waarbij de gebruikelijke enveloppe en bloemstuk werd overhandigd.

BIC Wanica Zuid-Oost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland