35-jarige militair Jozef Dankoi vermoedelijk vermoord – politie Suriname

politie Suriname

politie Suriname schreef het volgende: Man dood aangetroffen in Shrigobiendstraat. De 35-jarige Jozef, Dankoi is op vrijdag 6 september dood aangetroffen in de Shrigobiendstraat in het district Wanica te Suriname.

[quads id=1]

De politie van bureau De Nieuwe Grond kreeg, via het Command Center, de melding van een geval van mishandeling in de genoemde straat.

In de straat trof de politie een personenauto aan met het ontzielde lichaam van een manspersoon in dedirecte nabijheid van het voertuig. De man, die naderhand Jozef, Dankoi zou blijken te zijn, vertoonde onder andere een schotverwonding aan zijn hoofd. In de buurt van zijn lijk werd een vuist vuurwapen aangetroffen. Dankoi was werkzaam op het ministerie van Defentie.

[quads id=1]

politie Suriname

Op grond van het plaatselijk onderzoek gepleegd door de tactische en technische recherche bestaat sterk het vermoeden dat Jozef, Dankoi door misdrijf om het leven is gekomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Dankoi voor obductie in beslaggenomen door de politie.

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten van de politie in samenwerking met de Militaire Politie.

Bron:

Man dood aangetroffen in Shrigobiendstraat

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland