17-jarige jongen uit Nederland door familie van vriendin ‘gemarteld’ tijdens wraakactie

komkommer Nederland
Wat doe je als het vriendje van je dochter vreselijke dingen met haar geeft gedaan? Neem je dan wraak?

[quads id=1]

Dat deed deze familie uit Nederland met een 17 jarige jongen. Hij moest een komkommer en een banaan ‘gebruiken’ bij zichzelf. Dat hebben ze vermoedelijk op video vastgelegd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lees ook wat het arme kind allemaal van hem moest doen. Het zou je dochter maar zijn. Is het net goed voor die jongen of gaat de familie veel te ver? 1 ding is zeker: Hij doet het nooit meer.

[quads id=1]

Jongen uit Nederland

Metronieuws Nederland schreef het volgende: WRAAK MET KOMKOMMER NA intieme VERNEDERING DOCHTER. Een zeventienjarige Schiedamse jongen die zijn vriendin intiem vernederde en de beelden daarvan dreigde te publiceren, heeft daarvoor flink moeten boeten.

[quads id=1]

Familie van het meisje

De jongen kreeg te maken met de familieleden van het meisje, die begrijpelijkerwijs niet erg blij waren en zonnen op wraak. De jongen uit Schiedam maakte filmpjes van zijn vriendin waarin hij haar melk uit het kattenbakje liet drinken en haar, op zijn aandringen, haar moeder zwart liet maken.

Online zetten

Hij dreigde de video’s daarna online te zetten als het meisje niet deed wat de jongen haar opdroeg. „Hij gedroeg zich als een loverboy”, aldus de advocaat van de familie volgens het Algemeen Dagblad.

[quads id=1]

Ging niet goed met haar

Het meisje kreeg hierdoor psychische problemen en vermagerde. Uiteindelijk stuitte haar moeder op de video’s, waarna zij samen met haar vriend, haar broer en haar neef naar zijn huis is gegaan om hem de beelden te laten wissen. Dat deed hij, maar later kreeg de familie weer twijfels:

„Tijdens dat bezoek zat hij eerst een beetje te prutsen met die telefoon. De familie vermoedt dat hij de synchronisatie met de cloud heeft uitgezet, waardoor de beelden alleen op zijn telefoon zijn verdwenen. Maar niet uit de cloud”, aldus de advocaat.

[quads id=1]

Op zijn werk

Twee dagen later wachtte de familie hem daarom op bij zijn werk met de vraag om alsnog de beelden volledig te wissen. Toen dat niet lukte, begon de familie aan een wraakactie.

[quads id=1]

Komkommer en banaan

Ze namen de jongen mee naar een kelderbox in Schiedam en lieten hem, onder dreiging van een stroomstootwapen, zich uitkleden en intieme handelingen bij zichzelf verrichten met een komkommer en een banaan. Uit de dagvaarding bleek dat de scène gefilmd is, maar de familie ontkent dat en zegt dat ze de jongen alleen het idee wilden geven dat het gefilmd werd.

De zaak wordt in december voortgezet, omdat eerst nog meer getuigen moeten worden gehoord.

Bron:

Wraak met komkommer na seksuele vernedering dochter

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland