Waarschuwing voor de mensen in Suriname die op vakantie gaan – het is orkaan seizoen (video’s)

vakantie Suriname
Het is vakantie in Suriname en een aantal van ons zitten al in de Cariben of Miami. En anderen moeten nog vertrekken. Let op, het is orkaanseizoen. We hebben allemaal wel de verwoestende beelden voorbij zien komen van orkaan Dorian. Meer dan 30 mensen zijn overleden

[quads id=1]

Daarom heeft het ministerie deze waarschuwing gepubliceerd. Kijk ook naar de nieuwste video van orkaan Dorian. Sterkte voor de slachtoffers van Dorian. Lees het bericht goed door, noteer de telefoonnummers en deel het met al je vrienden en familieleden want dit wil je niet meemaken tijdens je vakantie.

[quads id=1]

Vakantie Suriname

NII Suriname scheef het volgende: Alertheid in verband met het Orkaanseizoen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken wenst de gemeenschap te informeren dat de Caraïbische-, Centraal- en Noord Amerikaanse Regio ieder jaar een aantal zware tropische stormen en orkanen te verwerken krijgt. De doortocht van zo een orkaan of storm gaat telkenmale gepaard met een vernietigende kracht, welke karakteristiek is bij dit natuurverschijnsel.

[quads id=1]

vakantie Suriname

In de regio

Bij voornoemde gevallen is het aan te bevelen de ontwikkeling van het weer in de Regio nauwgezet te volgen. Waar nodig maatregelen te treffen en richtlijnen te volgen, met betrekking tot de bescherming tegen de risico’s die deze natuurfenomenen met zich meebrengen.

Vakantie in Suriname

Het ministerie van Buitenlandse Zaken, doet een beroep op de gemeenschap met het voorgaande rekening te willen houden, gezien het gebruikelijk is dat in deze periode veel Surinamers met vakantie zullen gaan of reeds met vakantie vertoeven in landen vermeld in eerdergenoemde regio’s.

[quads id=1]

Consulaat van Suriname in Curaçao.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert reizigers en expats die zullen afreizen, verblijven of wonen in deze gebieden bij eventueel gevaar van een orkaan of storm contact te maken met de ambassade van de Republiek Suriname in Washington DC., of het Consulaat-Generaal van de Republiek Suriname in Miami, of het Consulaat Generaal van de Republiek Suriname in Willemstad, Curaçao.

Bel voor informatie

vakantie Suriname

[quads id=1]

Voor assistentie en of informatie kan contact gemaakt worden met de afdeling Consulaire Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken op het nummer 477030 ext. 278.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en kijk naar de video’s van de verwoestende orkaan Dorian die op dit moment nog actief is:

[quads id=1]

Bron:

https://www.deboodschap.today/alertheid-in-verband-met-het-orkaanseizoen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland