Verwondingen Acteur Kevin Hart toch erger dan gedacht na ongeval in Amerika – 911 video gesprek vrijgegeven (video)

Hart Amerika
De verwondingen van Kevin Hart zijn toch erger dan gedacht: ‘Drie breuken in ruggengraat’. Zijn vrouw belde 911 20 minuten na het ongeluk. Luister wat ze zegt over zijn conditie, Het geluidsfragment is vandaag vrijgegeven.

[quads id=1]

Waarom is hij eigenlijk naar huis gebracht? Waarom hebben ze niet gewacht op een ambulance? Allemaal vragen die Hollywood en Amerika bezighouden. Zal de acteur wel weer de oude worden? Eerder zei zijn vrouw dat het goed ging, maar nu wordt er gezegd dat hij door een hel gaat. Beterschap voor alle gewonden.

[quads id=1]

Hart Amerika

Kevin Hart Amerika

Demorgen.be schreef het volgende: Volgens bronnen ‘gaat Kevin Hart door de hel’, nu hij herstelt van een zwaar auto-ongeval. Eerder werd er gesproken over een goed herstel, maar nu blijkt dat de 40-jarige acteur drie breuken in zijn ruggengraat opliep.

[quads id=1]

Operatie ondergaan

Hart onderging zondagavond in Los Angeles een operatie om zijn ruggengraat te laten corrigeren. Jared Black, die aan het stuur zat, liep ook zware verwondingen op. Over zijn toestand zijn nog geen extra feiten bekend. Jareds verloofde, Rebecca Broxterman, zat op de achterbank en kon ontsnappen met enkele lichte verwondingen.

[quads id=1]

Verjaardagscadeau

De wagen waarmee hij op 2 september het ongeluk kreeg, een Plymouth Barracuda uit 1979, was een verjaardagscadeau aan zichzelf geweest. De auto raakte volledig vernield in de crash, waarbij de wagen van de Mulholland Highway in Malibu Amerika afweek en de berm in ging.

Geluidsfragment

Luister hier naar de opnames van 911:

Eerdere berichten:

Acteur Kevin Hart betrokken bij ernstig verkeersongeval in Amerika (video)

Video – Heeft Kevin Hart een ‘buitenvrouw’ terwijl vrouwtje zwanger is?

Bron:

https://www.demorgen.be/tv-cultuur/verwondingen-kevin-hart-erger-dan-gedacht-drie-breuken-in-ruggengraat~bceae058/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland