Ons broertje, Devon Kalloe, uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

0
Ai Boi Dede luku sa ju du. Dede ju hati fu tru

Familie Gemerts, Rozenblad en Issa zijn geschokt en verdrietig. Ze laten weten dat hun broertje Devon Kalloe uit Paramaribo is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s die zij hebben gedeeld. Wij van FamilieNieuws wensen hen heel veel sterkte toe.

Overleden

Devon Kalloe

Uit Paramaribo

😭😭😭😭😭 Ai Boi Dede luku sa ju du. Dede ju hati fu tru😭😭😭😭. Mijn Broertje Devon Kalloe is er niet meer. Rust Zacht Lieve Broertje. Sribi Switie na Ju Masra sé. Aan de achter gebleven broers en zusters en familieleden wens ik heel veel Kracht en Sterkte toe en wij Condoleren elkaar
😭😭😭😭💖💖💖💖

Rest in peace broertje 💔
– Julia –

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.