Militair dood aangetroffen in Suriname (video)

overleden Paramaribo
Vanmorgen is het lichaam van een man dood aangetroffen in Suriname. De man was een 35-jarige militair.

[quads id=1]

Hij had een schotwond aan zijn hoofd. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En bekijk een video ervan. Heel erg dit.

Militair uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: AANGETROFFEN LIJK VAN MILITAIR. Het ontzielde lichaam van een man dat in de Shri Gobindstraat in Suriname vrijdagochtend werd aangetroffen is van de 35 jarige Jozef D. De man was militair van beroep en werkzaam bij de Centrale Inlichtingendienst.

[quads id=1]

Schotverwonding aan hoofd

Het lijk dat voor een voertuig lag had een schotverwonding door het hoofd. Een buurtbewoner die de ontdekking deed sloeg meteen alarm. In de directe omgeving trof de politie hulzen en een vuistvuurwapen die in beslag zijn genomen.

[quads id=1]

Misdrijf?

Er waren geen sporen van inbraak aan het voertuig. Nadat bekend was dat het om een militair ging werd de Militaire Politie ingeschakeld. Het vermoeden bestaat sterk dat het om een misdrijf gaat. De politie is bezig met het onderzoek.

Later meer

Bekijk een korte video hierover van Waterkant.net:

https://www.instagram.com/p/B2EoIGThoXf/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/09/06/aangetroffen-lijk-van-militair/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland